Loading Events

Tillit och äkta samverkan – inte så svårt som det låter!

Date
May 9th
Time
7:30 - 9:00
Location
Jakobsbergsgatan 22
Price
Free

Vill du förstå de mänskliga mekanismerna bakom djup tillit och äkta samverkan – kom till det här frukostseminariet!
Under en energigivande morgontimme expanderar du din förmåga att utveckla självledarskap, engagemang och laganda i din organisation.

Alla pratar idag om samverkan och fler inser att ensam oftast är svag. Ska vi växa och nå högt ställda mål måste vi lära oss samverka bättre. Hävstången finns i vår förmåga att bygga relationer som inspirerar alla att göra sitt bästa på den gemensamma resan, varje dag.

För dig är det här sannolikt inget nytt. Du har sett det i din vardag, du har tagit del av forskningen som understryker det självklara – att det inte är vår utbildning, våra verktyg eller våra processer som skapar framgång! Nej, det är istället det osynliga kitt som binder oss samman, våra relationer och det klimat vi tillsammans skapar – som ger det riktiga effekten

Så, varför läggs det inte mer tid och resurser på det, trots att vi alla känner frustrationen på de uteblivna resultaten och de missade målen? Svaret är enkelt. Vi vet inte hur!!

Vet du exempelvis hur du kopplar ihop individens egna drivkrafter med organisationens strategier, mål och aktiviteter?

Känner du dig trygg med hur du får organisationens delar att fungera som en följsam enhet, istället för att fastna i ständiga vi-och-dem-resonemang?

Allt detta går att fixa till och det behöver inte ens vara svårt. När du förstår de mänskliga mekanismerna bakom djup tillit och äkta samverkan blir det till och med enkelt.

Under den kostnadsfria frukosten får du ta del av en okomplicerad trestegsprocess som stärker relationer, bygger tillit och som du kan applicera direkt på hemmaplan!

Varmt välkommen att ta del av senaste rönen och de mest verkningsfulla metoderna för att utveckla självledarskap, laganda och engagemang i din organisation.

Frukostledare är insiktspionjärerna Joakim Ahlström, Jan Orvegård och Ola Ljunggren Bergeå från Real8 Consulting Group.

Vi ses!

See other Events