coompanion marketing

Events

FRUKOSTSEMINARIUM: Smart digital marketing

Att ha full kontroll på sina digitala kanaler är idag ett måste. Kunderna finns på nätet och vi behöver nå dem i alla delar av köpresan – när de söker, när de läser, när de tittar på film och när de engagerar sig i sociala medier.

För att lyckas med detta behövs både tid och kunskap, något som ofta är en bristvara idag på svenska företag. Detta seminarium är till för dig som vill lära dig mer om de olika kanalerna och hur de samspelar. Vilka fallgropar finns det och vilka sätt är bättre än andra. Allt från att utvärdera dagsläget till att ha en klar och tydlig digital strategi.

 

Föreläsningen hålls av Oskar Alm från Mediamind AB och innehåller följande delar:

Svenskarna och Internet
Digital strategi – ställ rätt frågor
Söket är mer avancerat än någonsin
Google AdWords – arbeta smart och betala mindre
Inspirera och engagera på Facebook
Ta rätt beslut med rätt underlag

Datum: 22 mars

Tid: kl 07.30 – 8.30, därefter mingel till kl 9.00

 

Om Oskar Alm
Oskar Alm arbetar som seminarie- och utbildningsansvarig på Mediamind AB. Med över
13 års erfarenhet är Oskar en uppskattad och erfaren utbildare inom SEO och digital marknadsföring. Han har genomfört över 200 seminarier runt om i landet där han har gett företagare bättre kunskap om hur de kan arbeta både smartare och lönsammare med sin digitala marknadsföring.

Om Mediamind AB
Mediamind är en Digital Mediebyrå med fokus på granskning och analyser av digitala strategier, medieplanering, effektmätningar och konverteringsstrategier. På Mediamind får du ett helhetsgrepp och en långsiktig partner för din onlinemarknadsföring. Exempel på kunder hos Mediamind är Handelsbanken, Kinnarps, Livsmedelsverket, The Phone House, Läkarmissionen och IOGT-NTO.

 

RSVP

Back to all Events

Event Organizers

Coompanion

sq coompanion
Website

Date & Time

March 22 | 7:30 am to 9:00 am

Location

Impact Hub Stockholm

SEE IT ON GOOGLE MAPS

Updated on 26 January 2018