COMPANIA TA, MUTATĂ DIN UCRAINA ÎN SUEDIA
28 February 2022 - Cathy Xiao Chen

Cu ochii ațintiți la îngrozitorul conflict în creștere în Ucraina, ne deschidem ușile oamenilor, femeilor, antreprenorilor care au nevoie de ajutor pentru a-și găsi siguranța în altă țară. Compania noastră a fost construită pe valorile de bază ale Încrederii, Curajului și Colaborării, pentru a pava drumul către o lume în care afacerile funcționează pentru oameni și planetă. Rețeaua noastră globală lucrează pentru a facilita accesul la informațiile de asistență existente în România și Polonia pentru aceia dintre voi care trec granițele.

Mulți dintre noi am experimentat greutățile și provocările la nivel individual ale instabilității politice, războiului, migrației și fricii, prin propriile noastre vieți și istoricul familiei. Inimile noastre sunt alături de voi, oameni ai Ucrainei și Rusiei ale căror vieți au fost răsturnate pe dos. Sunteți bineveniți aici cu noi în Suedia.

 

Află despre viața în Suedia:

https://sweden.se/

 

Vezi cerințele pentru viză pentru a intra în Suedia. Dacă deții un pașaport biometric, nu ai nevoie de viză pentru a intra în Suedia:

https://www.government.se/government-policy/migration-and-asylum/list-of-foreign-citizens-who-require-visa-for-entry-into-sweden/

 

Solicită azil în Suedia aici. Trebuie să fii în Suedia sau la graniță:

https://www.migrationsverket.se/Privatpersoner/Skydd-enligt-massflyktsdirektivet.html

 

Citește mai multe despre sprijinul financiar oferit solicitanților de azil:

https://www.migrationsverket.se/English/Private-individuals/Protection-and-asylum-in-Sweden/While-you-are-waiting-for-a-decision/Financial-support.html

 

Acestea sunt drepturile tale de a lucra ca solicitant de azil în Suedia:

https://www.migrationsverket.se/English/Private-individuals/Protection-and-asylum-in-Sweden/While-you-are-waiting-for-a-decision/Working.html

 

Cum să înregistrezi o companie străină în Suedia:

https://www.verksamt.se/web/international/starting/registration-of-foreign-companies-in-sweden

 

Dacă ai o companie în Ucraina, acum îți poți înregistra afacerea la adresa noastră din Suedia. Tot ce îți trebuie este acces la Wi-Fi și o adresă de e-mail pentru a primi corespondența companiei tale. Acesta este cadoul nostru pentru tine. Aplică folosind formularul de mai jos.

Facem acest lucru deoarece credem că siguranța financiară este importantă, nu numai pentru tine ca individ, ci și pentru familia ta și cei dragi. Siguranța financiară înseamnă că ai posibilitatea de a trăi o viață mai bună, de a mânca bine, de a fi sănătos, de a face demersuri pentru reîntregirea familiei tale și, cel mai important, de a trăi într-un loc fără teamă.

 

Aplică pentru o adresă a companiei în Suedia

 

Translated by Natalia Ginghina